17 Ocak 2015 Cumartesi

Bir Tavsiye

Ben balığı seven ama etrafta bıraktığı dağınıklık ve koku için yemekten vazgeçen bir insanım. Geçen gün gelen misafirlerim Şekerle sıkça baktığımız ama bir türlü alamadığımız Emsan balık tavasını almışlar bize. Tabi Şekerin tüyosuyla ama ondan önce benim oldu :) Denedim çok kullanışlı tavsiye ediyorum.  Balığı çevirirken yağ damlaması olmuyor. Çok da fazla koku çıkmıyor. Tava bölünebildiği için temizlenmesi de çok lolay.  Aklınızda olsun balık kızartırken içine 3-4 diş sarımsak koyarsanız çok fazla koku çıkmaz.  Sonrasında sirkeli su kaynatmak da işe yarayabilir. Aaa hadi bir ipucu daha sizlere.  Mısır unu ve tuzu bir buzdolabı poşetinde karıştırıp içine de balıkları atıp çalkalarsanız eşit oranda unlanacak ve daha kısa sürecektir...
Bunlar hep anne bilgileri... Canım...




Hiç yorum yok: